Email Blog

Email Marketing Made Simple

Tag: gallery

In The Gallery | Mark Knopfler Songbook | TAB | Lesson 36

In The Gallery | Mark Knopfler Songbook | TAB | Lesson 36

I’ll start with some trivia — according to John Illsley, the bass player of the band, this song was written by Mark of course in one single drive from whatever gallery it was to the flat there the guys stayed at the time. Obviously, visiting the gallery was insanely frustrating for them all, judging by […]

Use art to turn the world inside out | JR

Use art to turn the world inside out | JR

Translator: Dita BytyciReviewer: Helena Bedalli Dy javë më parë isha në studion time në Paris, ra telefoni dhe njëra më tha, "Hej, JR, ke fituar çmimin TED 2011. Duhet të bësh një dëshirë për të shpëtuar botën." U hutova. Unë nuk mund ta shpëtoj botën, askush nuk mundet. Bota është e prishur fare. Kemi diktatorë […]